Scari Interioare Suspendate Fara Balustrada

Strada Gheorghe Barițiu, Satu Mare, Județul Satu Mare
5 Decembrie 2015 - 5 Decembrie 2020

Descrierea ofertei

Executam si montam la cerere o gama variata de modele de scari metalice dreptae suspendate fara balustrada sau cu balustrada la alegere din fier forjat sau metalice placate cu lemn.

Treptele sau contratreptele pot fi metalice (tabla striata din aluminiu sau otel), prefabricate fier sau lemn, sticla etc.

T&T Prod vine in intampinarea clientilor sai prin CONSULTANTA GRATUITA, masurarea, proiectarea (dupa caz), executia si montarea oricaror modele, asigurand o executie de calitate si un tratament anticoroziv adecvat.

Proiectam, executam si montam scari metalice drepte suspendate:

- cu o grinda sau doua

- scari balansate

- scari modulare

- scari in stil rustic sau modern

Este suficient sa alegi doua puncte si scara va fi creata in intregime: grinzi de vang, trepte, nodurile dintre grinzi si trepte, etc.

Avand in vedere diversitatea formelor si a dimensiunilor, pentru o cotatie exacta va rugam sa ne transmiteti cateva informatii legat de lucrarea dorita (dimensiuni, model ales, locatie, eventual o poza a modelului ales, sau a locului unde doriti montarea scarilor).

Executia si montajul scarilor metalice interioare si exterioare reprezinta pentru noi mereu o provocare. 

Acest gen de lucrare necesita pricepere ceva mai aprofundata a domeniului, lucru care ne avantajeaza.

Proiectarea si punerea in opera a scarilor reprezinta etape importante in ridicarea si amenajarea unei constructii plecand de la o buna proportionare in raport cu spatiu, respectiv o dimensionare corecta a treptelor si a mainii curente. Scara este alcatuita din rampa (suprafata la orizontala a treptei) si contratrepte (partea verticala a treptelor), iar inaltimea lor poate varia intre 18cm-22cm, acest aspect depinzand de spatiul construit. La o scara cu numar mare de trepte sunt indicate podestele intermediare. Structura de rezistenta a unei scari (numita vang) poate fi din barne de lemn sau bare metalice. Acestea, daca sunt plasate central, ofera unei scari fara contratrepte o senzatie de plutire Un alt element important este balustrada scarii, aceasta asigurand o circulatie sigura.

Fiind confectionate la comanda, modelele pot fi unicat, clasice sau moderne, respectand linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs. 

T&T Prod, Satu Mare - Telefon / WhatsApp - 0746.548.629 .