Scari Metalice Interioare pentru Colt

Strada Gheorghe Barițiu, Satu Mare, Județul Satu Mare
5 Decembrie 2015 - 5 Decembrie 2020

Descrierea ofertei

Proiectam, executam si montam la cerere o gama variata de modele de scari metalice spirala sau elicoidale personalizat.

Avand in vedere diversitatea formelor si a dimensiunilor, pentru o cotatie exacta va rugam sa ne transmiteti cateva informatii legat de lucrarea dorita (dimensiuni, model ales, locatie, eventual o poza a modelului ales, sau a locului unde doriti montarea scarilor).

Scari elicoidale, spirala,  scari complete cu balustrada si trepte adaptate pentru optimizarea spatiului, situatiile in care scara este gandita, proiectata pe colt.

Treptele sau contratreptele pot fi metalice (tabla striata din aluminiu sau otel), prefabricate fier sau lemn, sticla. 

T&T Prod vine in intampinarea clientilor sai prin CONSULTANTA GRATUITA, masurarea, proiectarea (dupa caz), executia si montarea oricaror modele, asigurand o executie de calitate si un tratament anticoroziv adecvat.

Este suficient sa alegi doua puncte si scara va fi creata in intregime: grinzi de vang, trepte, nodurile dintre grinzi si trepte, etc.

Executia si montajul scarilor metalice interioare si exterioare reprezinta pentru noi mereu o provocare. 

Acest gen de lucrare necesita pricepere ceva mai aprofundata a domeniului, lucru care ne avantajeaza.

Proiectarea si punerea in opera a scarilor reprezinta etape importante in ridicarea si amenajarea unei constructii plecand de la o buna proportionare in raport cu spatiu, respectiv o dimensionare corecta a treptelor si a mainii curente. Scara este alcatuita din rampa (suprafata la orizontala a treptei) si contratrepte (partea verticala a treptelor), iar inaltimea lor poate varia intre 18cm-22cm, acest aspect depinzand de spatiul construit. La o scara cu numar mare de trepte sunt indicate podestele intermediare. Structura de rezistenta a unei scari (numita vang) poate fi din barne de lemn sau bare metalice. Acestea, daca sunt plasate central, ofera unei scari fara contratrepte o senzatie de plutire Un alt element important este balustrada scarii, aceasta asigurand o circulatie sigura.

Fiind confectionate la comanda, modelele pot fi unicat, clasice sau moderne, respectand linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs.

T&T Prod, Satu Mare - Telefon / WhatsApp - 0746.548.629 .