Scari Interioare Spirala Structura Metalica

Strada Gheorghe Barițiu, Satu Mare, Județul Satu Mare
5 Decembrie 2015 - 5 Decembrie 2020

Descrierea ofertei

Proiectam, executam si montam la cerere o gama variata de modele de scari metalice in spirala sau elicoidale personalizat.

Avand in vedere diversitatea formelor si a dimensiunilor, pentru o cotatie exacta va rugam sa ne transmiteti cateva informatii legat de lucrarea dorita (dimensiuni, model ales, locatie, eventual o poza a modelului ales, sau a locului unde doriti montarea scarilor).

- scari pentru interior sau exterior pe structura din metal

- scari elicoidale

- scari complete cu balustrade la alegere

Treptele sau contratreptele pot fi metalice (tabla striata din aluminiu sau otel), prefabricate fier sau lemn, sticla. 

T&T Prod vine in intampinarea clientilor sai prin CONSULTANTA GRATUITA, masurarea, proiectarea (dupa caz), executia si montarea oricaror modele, asigurand o executie de calitate si un tratament anticoroziv adecvat.

Este suficient sa alegi doua puncte si scara va fi creata in intregime: grinzi de vang, trepte, nodurile dintre grinzi si trepte, etc.

Executia si montajul scarilor metalice interioare si exterioare reprezinta pentru noi mereu o provocare. 

Acest gen de lucrare necesita pricepere ceva mai aprofundata a domeniului, lucru care ne avantajeaza.

Proiectarea si punerea in opera a scarilor reprezinta etape importante in ridicarea si amenajarea unei constructii plecand de la o buna proportionare in raport cu spatiu, respectiv o dimensionare corecta a treptelor si a mainii curente. Scara este alcatuita din rampa (suprafata la orizontala a treptei) si contratrepte (partea verticala a treptelor), iar inaltimea lor poate varia intre 18cm-22cm, acest aspect depinzand de spatiul construit. La o scara cu numar mare de trepte sunt indicate podestele intermediare. Structura de rezistenta a unei scari (numita vang) poate fi din barne de lemn sau bare metalice. Acestea, daca sunt plasate central, ofera unei scari fara contratrepte o senzatie de plutire Un alt element important este balustrada scarii, aceasta asigurand o circulatie sigura.

Fiind confectionate la comanda, modelele pot fi unicat, clasice sau moderne, respectand linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs.

T&T Prod, Satu Mare - Telefon / WhatsApp - 0746.548.629 .