Indiferent de produse, magazinele online necesita foarte multa implicare si creativitate in ce priveste activitatea de promovare.

In general administratorii majoritatii magazinelor online dispun de resurse limitate cu care trebuie sa faca fata atat pe partea de administrare, logistica, procesare comenzi - relatii clienti, cat si in ce priveste activitatea de marketing si promovare fara de care business-ul nu este sustenabil.

Pentru acestia propunem un parteneriat de externalizare partiala a serviciilor de promovare prin Google AdWords, mai exact, propunem sa preluam o parte din activitatea de promovare online prin AdWords, cele de Tip Search sau de Tip Display.

Credem ca o colaborare de acest gen aduce pe langa beneficiile oferite de AdWords si multa creativitate si obiectivitate in derularea campaniilor fapt care influenteaza pozitiv rezultatele.

Oferta Include:

  • Creare CONT AdWords pe adresa Gmail dedicata - Transparenta 100 % prin acces client la cont AdWords
  • Structurare Campanii AdWords
  • Administrare campanie si optimizare in timp real
  • Consultari si raportare, saptamanal despre rezultate, conversie, eficienta, evolutii, tendinte.

OFERTA include practic definirea, bugetarea si administrarea campaniilor de tip Search sau Display pentru 1 luna, oferta de administrare incepand din luna a 2-a fiind de 10-20% din bugetul de promovare gestionat.

BONUS OFERTA - Promovare pe platforma OfertaRomania.net:

  • Integrarea Firmei ca Furnizor pe platforma
  • Integrare oferta de produse
  • Optimizarea pentru Cautari a Ofertelor Unice
  • Backlinkuri, trafic organic aditional 

Oferim exclusivitate pe segment partenerilor nostri, nu promovam firme concurente, motiv pentru care oferta are un caracter limitat.

Investitia intr-o campanie de acest gen variaza incepand de la 150 eu/luna in functie de grupul tinta si concurenta din online, respectiv specificul produselor din magazin. Investitia include si bugetul alocat in contul Google si un voucher de 200 lei.

Inregistreaza firma gratuit si solicita o oferta personalizata!