Putem fi un partener de incredere tuturor celor care nu dispun de resursele umane specializate in domeniul web si/sau al marketingului online. In acest sens oferim servicii complete de dezvoltare, marketing si promovare online adaptate nevoilor si potentialului fiecarui furnizor in parte.

Obiectivul principal pe care il avem mereu in vedere este acela de a intari imaginea online pentru a aduce clienti noi cat mai simplu si rapid cu putinta.

Ce facem pentru realizarea acestui obiectiv?

In general furnizorii de servicii web pornesc de la necesitatea crearii unui site, se alege domeniului, iar apoi se trece la web design. Se realizeaza pagina web conform cu specificatiile beneficiarilor, se optimizeaza SEO si se preda.

In majoritatea cazurilor web designerii nu sunt specialisti in marketing, ei doar executa conform unor specificatii, iar beneficiarul constata la putin timp dupa lansarea site-ului ca, pentru a avea rezultate este nevoie si de promovare, promovarea presupune oferte competitive, adaptarea continutului, si multe alte aspecte legate mai mult de partea de marketing decat web. Practic este nevoie de o mini strategie de marketing online pentru a avea rezultate concretizate in clienti noi.

Noi putem spune ca propunem o abordare inversa:

 1. Pornim de la componenta de marketing - obiectivele propriu zisece
 2. Determinam ce presupun aceste obiective pentru a fi realizabine in timp util
 3. Urmeaza partea tehnica de web design si programare
 4. Pentru a ajunge in final la redactarea continutului, si a materialelor de marketing necesare

pentru a propune o solutie integrata costeficienta. 

Astfel avem posibilitatea de a furniza rezultate intr-un mod rapid si simplu pentru client.

Oferim posibilitatea inregistrarii ca furnizor pe o platforma foarte bine optimizata cu afisare optima pe toate dispozitivele

 • Fiecare furnizor inregistrat este integrat manual
 • Trece printr-un proces de evaluare a potentialului online
 • Se creaza un profil si oferte unice optimizate profesional pentru cautari si afisare

In foarte multe situatii pentru a atinge potentialului maxim din punct de vedere al promovarii online este nevoie de crearea unui continut adecvat - descrieri, mesaje de marketing, formulare si orientare oferte - aceste lucruri presupunand si crearea sau actualizarea paginilor web proprii.

In acest sens, daca este nevoie, oferim servicii web adaptate nevoilor si potentialului fiecarui furnizor in parte:

 • Gazduire web, alegere si inregistrare domeniu potrivit obiectivelor
 • Design web, logo, bannere, materiale de marketing necesare atunci cand este nevoie de crearea unui site de la inceput
 • Actualizam, transformam site-uri vechi in responsive pentru afisare optima pe toate dispozitivele
 • Marketing: redactare continut, formulare descrieri si oferte unice pentru diferentiere si orientare spre grupul tinta ales
 • Optimizare pentru cautari (SEO) - o pozitie buna la cautari asigura crestearea numarului de cereri oferta din partea unor clienti cu intentie de cumparare, cu un potential foarte bun
 • Oferim servicii Google AdWords atunci cand serviciile se preteaza foarte bine cautarilor online sau se doreste o dezvoltare mai dinamica foarte rapid.

Daca nu exista la baza un site bine structurat care inspira incredere, atunci eficacitatea eforturilor de promovare scad exponential.

Acelas lucru se intampla si in cazul in care ofertele sunt prost formulate, design-ul este neatragator, sau nu se afiseaza corespunzator pe toate dispozitivele utilizate de catre clienti.

Inregistreaza-te ca si furnizor pe plarforma noastra si vei beneficia din start de 3 beneficii cheie:

 1. promovare online eficienta gratuit
 2. o evaluare obiectiva a situatiei actuale
 3. determinarea potentialului tau online

Echipa OfertaRomania, daca iti doresti ca lucrurile in online sa mearga simplu si rapid.